Jump to content
Exercise

Efter en travl underskriftsdag håndterer TORONTO MAPLE LEAFS GM Robertsons handelsanmodning, Tavares og Marners forlængelser


exercisebbs

Recommended Posts

Mens TORONTO MAPLE LEAFS' general manager Brad Treliving brugte den første dag på markedet for frie agenter til at håndtere holdets forsvars- og målmandsproblemer, er der stadig nogle problemer blandt hans angribere, som han ikke er villig til at håndtere offentligt.

Den unge fløjspiller Nick Robertson ønsker angiveligt at blive solgt. Han er utilfreds med den måde, han er blevet brugt på hos Billige Toronto Maple Leafs trøje på trods af et kvalificerende tilbud om at beholde sine rettigheder. Han scorede 14 mål i 56 kampe i sidste sæson, for det meste i begrænset 5-mod-5-spil.

"Jeg ved selvfølgelig, at Nick har været lidt frustrerende, men vi synes, at Nick er en god spiller," sagde Treliving. "Nick har en stor mulighed her. Vi har brug for, at han bliver en god spiller for os."

To vigtige angribere - kaptajnen John Tavares og fløjspilleren Mitch Marner - kan underskrive kontraktforlængelser og bliver free agents næste år, hvis de ikke bliver enige om vilkårene. Det lyder ikke, som om noget er nært forestående.

Tilpassede Tavares Trøje Efter en travl underskriftsdag håndterer Leafs' GM Robertsons handelsanmodning, Tavares' og Marners forlængelser

"Der er ingen opdatering på Mickey," sagde Treliving. "Jeg sætter pris på spørgsmålet, men jeg vil ikke gå ind i hver enkelt kamp. Mitch er en fremragende spiller. Vi er heldige at have ham. Jeg ved, at der sker meget. Der er en masse snak om det."Tilpassede Tavares Trøje går ind i det sidste år af en kontrakt på syv år og 77 millioner dollars.

"Jeg kommer ikke til at være involveret i nogen kontraktforhandlinger, som vi måske eller måske ikke har," sagde Treliving. "Vi gør alle vores forretninger privat. Jeg havde et godt møde med John, da han kom tilbage fra verdensmesterskaberne.

"Vores fokus lige nu er virkelig på draften (og) markedet for frie agenter. Vi vil fortsætte med at arbejde på alt papirarbejdet."

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...